Faciliteiten

Club Paradiso bestaat uit een hoofdgebouw met tien bijgebouwen. In het hoofdgebouw treft men de ruime lobby met zitjes en de receptie. Verder bevinden ook het binnen- en buitenrestaurant en de televisiekamer zich in het hoofdgebouw. In totaal zijn er 12 liften aanwezig. Drankjes zijn verkrijgbaar in de verschillende bars. Ook is er een a la carte restaurant en een BBQ restaurant.

In de tuin van het complex liggen maar liefst 4 grote buitenzwembaden. Er is 1 zwembad met een glijbaan en er zijn aparte kinderbaden. De parasols en ligbedden rondom het zwembad zijn gratis te gebruiken. Ook biedt het hotel een handdoekenservice waarvoor men 10 euro borg betaalt. Voor de kleintjes is er een speeltuin, mini-club (leeftijd 4-12), Teenageclub (leeftijd 12-16), animatie, minidisco en babysitservice tegen betaling. Verder vindt men in hotel Club Paradiso diverse winkeltjes, een dokter, discotheek en minimarkt. In de lobby is Wi-Fi beschikbaar tegen betaling. Er zijn diverse mogelijkheden tot sport, zo is er een tennisbaan en een fitnessruimte. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de sauna of het Turkse bad.

Het hotel is niet geschikt voor mindervaliden. In totaal telt Club Paradiso 296 kamers die over meerdere gebouwen zijn verdeeld. Alle hotel kamers zijn netjes ingericht en beschikken over een telefoon, televisie, kluisje, minibar en airconditioning. In de badkamer treft men een toilet, douche en föhn. Bij iedere kamer is er een balkon aanwezig met zitje. Er zijn familiekamers die beschikken over een extra slaapkamer en slaapbank. Ook zijn er familiekamers met wel twee of drie aparte slaapkamers beschikbaar. Penthouses zijn ook aanwezig, deze bestaan uit twee verdiepingen en beschikken over twee slaapkamers, woonkamers, badkamers en ingerichte keukens. Er zijn zelfs penthouses aanwezig die over drie slaapkamers beschikken.