Olifant Afrika

Familiereis Zuid-Afrika

Een familiereis Zuid-Afrika, daarbij hoort natuurlijk een safari door het Kruger Nationaal Park. Zeker wanneer je met kinderen een reis door Zuid-Afrika gaat maken. Er is niets spannender voor een kind om ’s nachts wakker te worden van het geluid van wilde dieren. Voor ouders is er niets mooiers om te zien hoe een kind reageert op al die mooie en spannende dingen die een familiereis Zuid-Afrika biedt. Door het maken van verre reizen ontdek je samen met de kinderen de wereld en maakt zo onvergetelijke herinneringen. Wanneer je kiest voor een familiereis Zuid-Afrika dan kun je non-stop vliegen op Johannesburg of Kaapstad. Zeker met kleine kinderen is het minimum aan tijdsverschil ideaal. Zuid Afrika is een land met heel veel verschillen in natuur terwijl je overal kunt genieten van de westerse faciliteiten in hotels en accommodaties.

Zuid -Afrika is bij uitstek geschikt voor het maken van een familiereis

Geen land heeft meer diversiteit te bieden als Zuid-Afrika. Dat maakt dat het land zeer geschikt is voor het maken van een familiereis. Je kunt met de kinderen een jeepsafari maken in het Kruger Nationaal Park en genieten van een wandeling in de kleurrijke straten van Kaapstad. Wanneer je een familiereis Zuid-Afrika boekt bij een reisorganisatie die bekend is met familiereizen weet je zeker dat het de vakantie van je leven wordt. De leden van het team van een reisorganisatie met kennis van familiereizen, hebben vaak zelf één of meerdere verre reizen met kinderen gemaakt. Het team zorgt ervoor dat je reist op een veilige en comfortabele manier, dat het hotel of accommodatie kindvriendelijk is en dat je de leukste familieactiviteiten onderneemt.

Hoogtepunten bij een familiereis Zuid-Afrika

Wanneer je met de kinderen naar Zuid Afrika op vakantie gaat is dat al een hoogtepunt op zich. De vliegreis en het kennismaken met een compleet andere cultuur zal zeker op de kinderen een onvergetelijke indruk maken. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling om aan te komen in Zuid Afrika, een hotel op te zoeken en daar de hele vakantie te zijn. Daarom hebben we alvast wat leuke en interessante activiteiten opgeschreven. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal uit te voeren maar het mag wel. Enkele hoogtepunten voor een familiereis Zuid-Afrika zouden kunnen zijn:

–        Een (nacht) safari door één van de Nationale Parken

–        De panorama- en tuinroute rijden met een huurauto

–        De tafelberg in Kaapstad beklimmen

–        Een tocht naar Robbeneiland

Een familiereis Zuid-Afrika betekent het ene moment wilde dieren zoeken en dan weer genieten van uitgestrekte landschappen en mooie uitzichten.

Geniet van alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft en huur een auto!

Wanneer je met kinderen op reis bent is het huren van een auto ideaal. Zo bepaal je zelf waar je heen gaat en wanneer je vertrekt. Het team van het reisbureau kan vooraf de ideale route uitstippelen met voldoende activiteiten en rustpunten. In Zuid-Afrika zijn de meeste wegen prima begaanbaar en verhard. Stop eens in een wat kleiner dorpje, de bevolking van Zuid Afrika is namelijk zeer vriendelijk en bovendien heel trots op hun land!