Ultiem genieten van je vakantie in Alanya!

Wanneer u op vakantie gaat in Alanya dan bent u bij Club Paradiso aan het juiste adres. Bij Club Paradiso kunt u heerlijk van uw vakantie genieten in Alanya. Het luxe all-inclusive vijf-sterren hotel is een zeer geliefd hotel onder ons Nederlanders. Club Paradiso is een prachtig complex bestaande uit 310 kamers met een heerlijk uitzicht over zee.

Club Paradiso heeft een privé strand op slechts 900 meter vanaf het hotel. Ook bevinden er zich meerdere zwembaden met glijbanen en er zijn ook aparte kinderbaden. Daarnaast is er nog een mini-club, teenage-club, minidisco en kinderanimatie. Kortom, een heerlijk hotel, voor jong en oud!

Vliegen en Parkeren bij de Luchthaven

Wanneer u op vliegreis gaat naar bijvoorbeeld Turkije, dan is het zeer comfortabel om met de auto naar het vliegveld te reizen en hier de auto te parkeren. In het hoogseizoen schieten de prijzen omhoog, maar het parkeren hoeft helemaal niet duur te zijn. Via Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk de tarieven voor bijvoorbeeld lang parkeren Schiphol. Op de website www.vliegenenparkeren.nl hoeft u enkel het juiste vliegveld en de juiste reisdata in te vullen en vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoond. U kunt het Schiphol parking aanbod vergelijken en gemakkelijk uw parkeerplaats reserveren.

Bespaar op uw reis via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren hanteert de laagste prijsgarantie, zo weet u dat u via dit platform altijd zo voordelig mogelijk parkeert. U kunt al snel tientallen euro’s besparen ten opzichte van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld. De officiële parkeertarieven op bijvoorbeeld Schiphol kunnen enorm hoog liggen. Hierdoor zijn veel mensen geneigd te denken dat parkeren Schiphol altijd zeer prijzig is. Het aanbod van Vliegen en Parkeren bestaat uit externe bedrijven die allen in de omgeving van Schiphol liggen. Wilt u meer weten over goedkoop parkeren Schiphol, bekijk dan de website.