Club Paradiso Alanya

Search
Close this search box.

De gezelligste clubs in Alanya

Deel artikel

De gezelligste clubs in Alanya

Jaarlijks bezoeken veel jongeren de badplaats Alanya. Er zijn veel gelegenheden waar je uit kan gaan. Ben jij van plan om Alanya een keer te bezoeken? Lees dan zeker deze blog. Hierin vind je onder andere de gezelligste clubs van Alanya.

Het havengebied

Het havengebied is één van de drukst bezochte plaatsen. Hier vind je dan ook de bekendste clubs. Havana Club, Robin Hood en James Dean zijn veruit de meest bezochte clubs in Alanya. Waarom? Puur omdat dit de drukst bezochte plaats van Alanya is. Wanneer je iets buiten het havengebied gaat vind je dé populaire openluchtdiscotheek Auditorium. Ook dit is één van de leukere clubs. Daarnaast vind je in het centrum en aan de boulevard ontelbaar veel verschillende kleine kroegjes en terrasjes. Voor iedereen is het zeker een plek om aan te raden!

Havana Club

Havana Club staat voornamelijk bekend om de lekkere cocktails tegen een niet al te hoge prijs. Happy Hour is zeer bekend in Alanya. Ook bij Havana Club trekken ze daar vroeg in de avond een groot aantal bezoekers mee.

Robin Hood

Dé grootste discotheek van Alanya met 4 verdiepingen. Op iedere verdieping zie je een andere sfeer. Dit heeft te maken met de muziek die er gedraaid wordt. Op de onderste 2 verdiepingen vind je Robin Hood. Op de derde verdieping vind je de Hawaii Beach Club en op de vierde verdieping klinken de Latin platen uit de speakers bij Club Lation.

James Dean

Robin Hood is de grootste discotheek, maar James Dean is dé discotheek die niet mag ontbreken voor ene enorm gezellige avond. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen naar hun club te trekken. Overal, maar echt overal kom je posters tegen van de club. James Dean beschikt over verschillende zalen. In iedere zaal een andere muzieksmaak. Dus ook hier, voor iedereen iets! Ze openen in het middaguur met een actie en ja, dat iedere dag. Alle consumpties zijn voor de helft van de prijs. Na 21:00 betaal je de standaard prijs.

Ben jij van plan om naar Alanya te gaan? Of ben je er al geweest? Laat jouw ervaring achter in een reactie voor diegene die Alanya nog willen bezoeken!

Gerelateerd nieuws

Uncategorized

De stappen om een vijver te maken

Het is echt heel leuk om een eigen vijver in de tuin te hebben. De meeste hebben dit niet en je moet het daarom wel